Telefoonnummer:
079 - 341 9940
Telefoonnummer: 079 - 341 9940

Medewerkers

Ons team

Ons team
Kernteam Huisartsenpraktijk de Jong

Hier ziet u ons vaste team. Lees verder en dan kunt u kennis maken met de verschillende leden van ons team. 

C.A. de Jong

C.A. de Jong
huisarts

Dokter de Jong is sinds 2000 als huisarts werkzaam in de praktijk. Hij is als kaderarts betrokken bij de zorggroep diabetes in Zoetermeer. Daarbij is hij een dag per week werkzaam voor de Regionale Ondersteuning structuur (ROS- SGZ) die de huisartsen ondersteunt en samenwerking stimuleert. Hij heeft veel chirurgische ervaring en doet in de praktijk verschillende chirurgische ingrepen en geeft injecties in gewrichten. Dhr de Jong doet ook echografisch onderzoek van de buik.

Hij heeft spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.

dr. L.C. de Jong-Potjer

dr. L.C. de Jong-Potjer
huisarts

Mevrouw de Jong is sinds 2005 als huisarts in de praktijk werkzaam. Zij is in Zoetermeer betrokken bij de nascholing aan collega huisartsen. In 2006 promoveerde zij op het onderwerp Preconceptiezorg in de huisartspraktijk. Tot juli 2014 was zij als projectleider betrokken bij het project “Healthy pregnancy 4 All”. Dit is een landelijk project met als doel ziekte en sterfte in en rond de zwangerschap te verminderen door het aanbieden van Preconceptiezorg (kinderwensspreekuren) en risico selectie vroeg in de zwangerschap. Zij is betrokken geweest bij de landelijke richtlijn over preconceptiezorg dat momenteel in opdracht van het College Perinatale Zorg wordt vormgegeven.

Zij heeft spreekuur op dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend.

T. Blaauw

T. Blaauw
huisarts

Dokter Blaauw heeft, met ingang van 1 februari 2019, de zorg overgenomen voor de patiënten van de praktijk van dokter Adam. Hiervoor heeft hij gewerkt als waarnemend huisarts, in verschillende dorpen en steden in de regio. Dokter Blaauw heeft ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en is bekwaam in het uitvoeren van verschillende kleine chirurgische ingrepen en het geven van injecties in gewrichten.

Hij heeft spreekuur van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van woensdagmiddag.

Erika van Burk

Erika van Burk
doktersassistente

Erika van Burk is al meer dan 10 jaar doktersassistente. Daarnaast heeft zij op de huisartsenpost gewerkt als triage assistente. Zij heeft de bevoegdheid om doktersassistentes op te leiden en daardoor treft u soms ook een stagaire aan in onze praktijk.

Zij werkt van maandag tot en met donderdag.

Marja Pronk

Marja Pronk
doktersassistente

Marja Pronk is gediplomeerd doktersassistente. Zij is oorspronkelijk opgeleid als verpleegkundige en heeft als vrijwilligster jaren in het hospice gewerkt.

Zij werkt op maandag, donderdagochtend en vrijdag.

Dymph Verhage

Dymph Verhage
praktijkondersteuner somatiek

Dymph Verhage is verpleegkundige en praktijkondersteuner. Zij zal de diabetes patienten, COPD en astma patienten en een groot aantal patienten met hart- en vaatziekten begeleiden in overleg met de huisarts. Afspraken met haar lopen via de assistente.

Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag en donderdagochtend.

Frank Vreuls
praktijkondersteuner GGZ

Bij psychische klachten kan onze praktijk u extra steun bieden bij de praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Frank Vreuls kan in een aantal gesprekken met u uitzoeken wat er aan de hand is en de eerste stappen zetten om een oplossing te vinden. Vaak is dat voldoende om weer zelf verder te kunnen. U kunt in vertrouwen met de praktijkondersteuners spreken. Zij zijn gebonden aan het zelfde medische beroepsgeheim als artsen.

Frank werkt op woensdagochtend en vrijdagochtend.

S. van Essen
huisarts in opleiding

Dokter van Essen is huisarts in opleiding en zal tot 1 maart 2019 in de praktijk werkzaam zijn.

E. Cobussen
Praktijkondersteuner Jeugd

P. Iedema
praktijkverpleegkundige ouderen

Contact

Spoednummer 079 - 3419940 (1)
 

Huisartsenpraktijk Het Kompas

Hekbootkade 54
2725 AR Zoetermeer
Telefoon:
079 - 341 9940
Receptenlijn:
079 - 341 9940 (2)
Fax:
079 - 331 4011
Routebeschrijving >